Oproepjes!

Oproepjes!

Jij kan ons nu helpen met het volgende:

Klik op de linkjes voor meer informatie en om jezelf aan te melden!


Daken vervangen

Het is al een tijdje bekend dat de daken van het welpenlokaal en het stamlokaal vervangen moeten worden. De komende tijd zullen we bezig zijn met het voorbereiden van deze enorme ingreep. Dit zal voornamelijk op financieel vlak zijn en het werven van fondsen. Hierbij zal ook de optie van zonnepanelen worden onderzocht.

Vervolgens zullen we ook dit grote project moeten (laten) uitvoeren en daarmee ook het werk wat bij dit project hoort.

Heb je verstand van dit soort projecten en / of wil jij een bijdrage leveren aan de voorbereidingen of uitvoering?

Neem dan gerust contact op met het bestuur van Cornelis de Houtman.

Wij zoeken bestuursleden!

Het bestuur is altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Dus mocht je lang geleden op scouting hebben gezeten en toch nog een klein beetje terug verlangen naar de mooie oude tijd, of een ouder zijn met een zoon / dochter op de groep? Kijk hieronder voor de open functies of neem contact met ons op! 

De stichting is beheerder van het vermogen van de vereniging en is verantwoordelijk voor alle zaken die betrekking hebben op de roerende en onroerende zaken van de groep. Dit wil zeggen dat de stichting er voor zorgt dat de vereniging het spel van scouting kan spelen.

Ben je een oud(er) lid of een ouder van een lid en lijkt het je leuk om een van deze taken op te vullen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je meer informaties over wat het bestuur precies doen? Ga dan naar onze bestuurspagina.

×