Oproepjes!

Jij kan ons nu helpen met het volgende:

Klik op de linkjes voor meer informatie en om jezelf aan te melden!

Help mee op 16 maart!

16 maart is het weer NL Doet! Dit jaar organiseren we ook weer een dag waarbij we hopen dat er zoveel als mogelijk mensen komen helpen.

Dit jaar zal de dag voornamelijk in het teken staan van het snoeien van bomen en onderhoud aan het buitenterrein. Neem daarom gerust je eigen snoeischaar mee!

We beginnen om 10:00 en later aansluiten is zeker mogelijk. Voor de vroege vogels is er een simpele lunch rond het middaguur.

We zijn in het gelukkige bezit van een aantal mooie gebouwen en een prachtig terrein. Om dit zo te houden, organiseren wij klus- en schoonmaakdagen voor leden en familieleden. Hiermee houden we gelijk de kosten voor onze leden laag. Dit betekent wel dat we met elkaar zo af & toe de handen uit de mouwen moeten steken.

HELP MEE!

Jullie hulp is hard nodig op 16 maart!

Het is uiteraard ook mogelijk om een deel van de dag te komen helpen.

Meld je hieronder aan als je komt! Dan kunnen we het werk inplannen en verdelen. We hebben een hele lijst met klussen, dus voor elk wat wils.

Geef je op om mee te helpen:

Daken vervangen

Het is al een tijdje bekend dat de daken van het welpenlokaal en het stamlokaal vervangen moeten worden. De komende tijd zullen we bezig zijn met het voorbereiden van deze enorme ingreep. Dit zal voornamelijk op financieel vlak zijn en het werven van fondsen. Hierbij zal ook de optie van zonnepanelen worden onderzocht.

Vervolgens zullen we ook dit grote project moeten (laten) uitvoeren en daarmee ook het werk wat bij dit project hoort.

Heb je verstand van dit soort projecten en / of wil jij een bijdrage leveren aan de voorbereidingen of uitvoering?

Neem dan gerust contact op met het bestuur van Cornelis de Houtman.

Wij zoeken bestuursleden!

Het bestuur is altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Dus mocht je lang geleden op scouting hebben gezeten en toch nog een klein beetje terug verlangen naar de mooie oude tijd, of een ouder zijn met een zoon / dochter op de groep? Kijk hieronder voor de open functies of neem contact met ons op!

De stichting is beheerder van het vermogen van de vereniging en is verantwoordelijk voor alle zaken die betrekking hebben op de roerende en onroerende zaken van de groep. Dit wil zeggen dat de stichting er voor zorgt dat de vereniging het spel van scouting kan spelen.

Ben je een oud(er) lid of een ouder van een lid en lijkt het je leuk om een van deze taken op te vullen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je meer informaties over wat het bestuur precies doen? Ga dan naar onze bestuurspagina.