Open dag

Op zaterdag 7 mei organiseren waterscoutinggroep Cornelis de Houtman & Kastanujo een gezamenlijke meekijk dag van 14:00 tot 17:00 op Platteweg 42a voor kinderen vanaf 5 jaar! Afhankelijk van de leeftijd is dit op het land of in de boot op het water, ben jij erbij? Het programma heeft vaste tijden en er is dus geen vrije inloop.

Voor de bevers (5 – 7 jaar) kan je zelf een tijdsblok van 1,5 uur kiezen om mee te kijken!

Meld je hieronder aan om deel te nemen aan deze meekijk dag!

Nieuw!

Wij hebben sinds kort een nieuwe speltak voor jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar. Schrijf je in voor de open dag of check hier de pagina van de bevers voor meer informatie.

Voor de bevers kan je zelf een tijdsblok van 1,5 uur kiezen om mee te kijken!

Aanmelden

Het is nodig om je kind aan te melden voor deze meekijkdag, meld je hieronder aan.

Voor de ouders zijn er op ons terrein informatiepunten waar enthousiaste (bestuurs-) leden graag meer achtergrond informatie over onze groepen en onze activiteiten geven. Tevens is dit het punt waar de kinderen worden ontvangen. Of bekijk hier alvast onze informatie brochure.

Klik hier om onze gezamenlijke informatiebrochure te bekijken!

GEZAMENLIJK (Cornelis de Houtman & Kastanujo)

Cornelis de Houtman organiseert opkomsten op zaterdag, kampen en activiteiten voor de jongens. Kastanujo organiseert opkomsten op zaterdag, kampen en activiteiten voor de meiden. Bij de bevers (5 – 7 jaar) spelen jongens en meiden samen. Vervolgens gaan de jongens en meiden hun eigen weg en komen bij de wilde vaart (15 – 18 jaar) weer samen.

Aanmelden

Wil je meer van onze vereniging weten en wat wij allemaal voor leuks doen?
Check dan deze pagina`s!