Lotenverkoop

Cornelis de Houtman (jongens)

Koop nu een lot voor slechts 3 euro per lot. Zo help je onze waterscouting om projecten uit te voeren. Ook help je al onze speltakken om leuke activiteiten te blijven organiseren.

Hoe werkt het?

Je kan onze waterscoutinggroepen steunen door een lot te kopen!

1. Kies of je een lot wilt kopen voor Cornelis de Houtman (jongens) of voor de Kastanujo (meiden).
2. Vul bij ‘verkoper’ degene (een lid van een speltak) in waarvan je een lot wilt kopen.
TIP! Je kan ook een speltak (bijv. welpen) invullen bij ‘verkoper’.
3. Vul de rest van je gegevens in en koop je loten!

Superloten

Cornelis de Houtman (jongens)

Koop nu een superlot voor 150 euro. Zo help je onze waterscouting om projecten uit te voeren. Ook help je al onze speltakken om leuke activiteiten te blijven organiseren.

Koop een superlot!

Je kan onze waterscoutinggroepen steunen door een superlot te kopen! Een superlot vertegenwoordigd 50 loten en maakt de vereniging kans op 5.000 euro.

2. Vul de rest van je gegevens in en koop een superlot!

Een superlot kan je ook kopen als je ons wilt sponsoren, neem dan even contact met ons op via info@waterscoutinggouda.nl