Jaarkalender

Hieronder vind je de jaarkalender met alle evenementen voor de komende tijd!

Filter op speltak of ga direct naar de gekozen maand.

Augustus 2022

zaterdag 27 augustus

EERSTE OPKOMST

Deze zaterdag is de eerste opkomst na de zomer voor alle speltakken.

zaterdag 27 augustus

INSTALLEREN

Deze zaterdag worden alle nieuwe bevers geïnstalleerd. Zorg ervoor dat je goed de beverwet kent en je uniform, das en installatiepakket hebt besteld via onze webshop.

September 2022

zaterdag 10 september

OVERVLIEGEN

Ben jij klaar voor een nieuwe fase in je scouting carrière? Dan is dit de dag dat jij via een traditionele route bij je nieuwe speltak terecht komt!

KLUSDAG

Elke maand organiseren wij een klus en schoonmaak moment en we hopen dat er zoveel als mogelijk mensen komen meehelpen.

MELD JE HIER AAN!

GROEPSBARBECUE

Tijdens deze groepsbarbecue nodigen we alle leden uit om gezellig een vorkje te prikken! Ook oud leden zijn zeker welkom op deze speciale dag!

MELD JE HIER AAN!

start: zaterdag 24 september
einde: zondag 25 september

LANDELIJKE ZEILWEDSTRIJDEN (NK)

Als de verkenners, padvindsters, wilde vaart en stam tijdens de Regionale zeilwedstrijden worden geplaatst zijn zij erbij om het op te nemen tegen de landelijke concurrentie.

zaterdag 24 september

Oktober 2022

zaterdag 1 oktober

zaterdag 1 oktober

INSTALLEREN

Deze zaterdag worden alle leden die in september naar hun nieuwe speltak zijn overgevlogen geïnstalleerd. Zorg ervoor dat je goed de wet van je nieuwe speltak kent en je uniform, das en installatiepakket hebt besteld via onze webshop.

zaterdag 8 oktober

DESTINATION UNKNOWN

Het samenwerkingsspel voor alle stamleden (18+) in onze gehele regio. Neem het met jouw groep op tegen alle andere stamgroepen van de regio.

zaterdag 8 oktober

OCHTEND OPKOMST (10:00 – 12:00)

In verband met destination unknown hebben alle speltakken een gezamenlijke ochtend-opkomst in de stad. Meer informatie hierover volgt via de mail.

start: vrijdag 14 oktober
einde: zondag 16 oktober

INSTRUCTEURSWEEKEND

Dit weekend hebben alle instructeurs een weekend vol educatieve zeiltrainingen en andere nuttige skills die ze kunnen meenemen op het aanstaand cwo kamp.

AFSCHEID RIKKI

Deze zaterdag nemen we na jaren afscheid van ons trouwe leidinglid Rikki.

zaterdag 22 oktober

start: zaterdag 21 oktober
einde: woensdag 26 oktober

CWO KAMP

Tijdens de herfstvakantie krijgen de verkenners, padvindsters en wilde vaart uitstekende instructie om zo hun zeilniveau op peil te houden

vrijdag 28 oktober (avond)

THEORIE EXAMEN CWO III

Deze avond kunnen de kinderen die zijn gekwalificeerd hun cwo III theorie-examen afleggen.

zaterdag 29 oktober (ochtend)

PRAKTIJK EXAMEN CWO III

Deze ochtend kunnen de kinderen die zijn gekwalificeerd hun cwo III praktijk-examen afleggen.

zaterdag 29 oktober

BINNENKORT VOLGEN ER MEER EVENEMENTEN