Jaarkalender

Hieronder vind je de jaarkalender met alle evenementen voor de komende tijd!

POSTER
okt 2022 – jun 2023

Print deze poster uit met alle grote evenementen. Alle activiteiten vind je
op deze webpagina.

POSTER
okt 2022 – jun 2023

Print deze poster uit met alle grote evenementen. Alle activiteiten vind je
op deze webpagina.

Filter op speltak of ga direct naar de gekozen maand.

December 2022

zaterdag 10 december

zaterdag 17 december

KERSTOPKOMST & KERSTBRUNCH

zaterdag 17 december

GROEPSRAAD – CORNELIS DE HOUTMAN

Na de opkomsten is er een groepsraad.

zaterdag 24 december

zaterdag 31 december

Januari 2023

zaterdag 7 januari

start: vrijdag 6 januari
einde: zondag 8 januari

BAKSKAMP

De oudste padvindsters organiseren een kampje met een zelf gekozen thema voor de jongere padvindsters onder toezicht van de leiding.

start: vrijdag 6 januari
einde: zondag 8 januari

KADERKAMP

Het kader mag zelf op kamp op het eigen terrein. Een weekend lang mogen ze onder toezicht van de leiding hun dagen invullen met een programma.

NIEUWJAARSINSTUIF

NIEUWJAARSDUIK

zaterdag 21 januari

zaterdag 28 januari

zaterdag 28 januari

AFSCHEID BAGHEERA

Deze zaterdag nemen we na jaren afscheid van ons trouwe leidinglid Bagheera.

Februari 2023

zaterdag 4 februari

zaterdag 11 februari

VALENTIJNSOPKOMST

zaterdag 18 februari

start: vrijdag 17 februari
einde: zaterdag 18 februari

VADER ZOONWEEKEND

Op deze dag nodigen we alle vaders uit om de verhalen van de welpen een keer zelf te beleven!

start: vrijdag 24 februari
einde: zondag 26 februari

VENTJESKAMP

Dit weekend gaan de ventjes (de jongere verkenners) op kamp op eigen terrein. Samen met de leiding worden er gave spellen gespeeld in een thema.

zaterdag 25 februari

Maart 2023

zaterdag 4 maart

KLUSDAG

Op deze dag hebben we de hulp nodig van alle ouders en stamleden! Tijdens NL DOET pakken we klussen aan die vanwege alle coronamaatregelen lang zijn blijven liggen.

MELD JE HIER AAN!

JANTJE BETON

BOTEN TE WATER

zaterdag 18 maart

zaterdag 18 maart

CWO ZEILINSTRUCTIE OCHTEND

In het voorjaar worden er 10 ochtenden georganiseerd waarop er cwo zeilinstructie wordt gegeven door de beste instructeurs. Alle verkenners & padvindsters kunnen zich inschrijven voor deze ochtenden.

zaterdag 25 maart

zaterdag 25 maart

April 2023

VADER ZOONDAG

JUMPSQUARE TOERNOOI

Op deze dag heeft de wilde vaart een toernooi in jumpsquare met de gehele regio.

zaterdag 8 april

zaterdag 8 april

woensdag 12 april

SPLINTERCUP

Een aantal woensdagavonden voor de Kaagcup varen we met het kader van de verkenners & padvindster, de wilde vaart en de stam zeilwedstrijdjes.

OVERVLIEGEN

Ben jij klaar voor een nieuwe fase in je scouting carrière? Dan is dit de dag dat jij via een traditionele route bij je nieuwe speltak terecht komt!

start: zaterdag 15 april
einde: zondag 16 april

WV WEEKEND

Direct na het overvliegen begint het wv weekend, zodat we elkaar gelijk beter kunnen leren kennen. Handig voor de teambuilding.

woensdag 19 april

zaterdag 22 april

zaterdag 22 april

zaterdag 29 april

Mei 2023

woensdag 3 mei

INSTALLEREN

Deze zaterdag worden alle leden die in september naar hun nieuwe speltak zijn overgevlogen geïnstalleerd. Zorg ervoor dat je goed de wet van je nieuwe speltak kent en je uniform, das en installatiepakket hebt besteld via onze webshop.

woensdag 10 mei

zaterdag 13 mei

BEVER DOE DAG

Het belooft een kleurrijke, vrolijke, creatieve en gezellige Bever-Doe-Dag te worden samen met de scoutinggroepen uit de regio.

zaterdag 13 mei

start: donderdag 18 mei
einde: zondag 21 mei

KAAGCUP

Het kader van de verkenners & padvindsters, de wilde vaart en de stam neemt het deze dagen op tegen ruim 300 ander scouting zeilboten tijdens zeilwedstrijden op de Kagerplassen.

start: donderdag 18 mei
einde: zaterdag 20 mei

ONTMOETING

Terwijl het kader wedstrijden vaart gaan de ventjes op ontmoeting! Ontmoeting is een regionaal kamp met elke scoutinggroep in de regio. Tijdens ontmoeting wordt er niet gezeild, dit is een landkamp.

zaterdag 20 mei

zaterdag 27 mei

zaterdag 27 mei

start: zaterdag 27 mei
einde: zondag 28 mei

MINIKAMP

Slapen op de scouting is gezellig, maar ook best spannend. Ter voorbereiding op zomerkamp hebben we een mini-kamp.

Juni 2023

JUNGLE DAG

Dit wordt een leuke dag samen met alle (shanti-)welpen uit onze regio.

zaterdag 10 juni

OPEN DAG

Op deze dag verwelkomen we alle kinderen in Gouda en omstreken voor een leuke meekijkdag!

zaterdag 17 juni

zaterdag 24 juni

Juli 2023

zaterdag 1 juli

start: zaterdag 8 juli
einde: vrijdag 14 juli

ZOMERKAMP

Iedere zomer gaan de (shanti-)welpen een weekje op avontuur in een natuurgebied in Nederland.

start ventjes: maandag 10 juli
einde ventjes: woensdag 19 juli

start kader: zaterdag 8 juli
einde kader: vrijdag 21 juli

ZOMERKAMP

Iedere zomer gaan de verkenners 10 dagen op avontuur op een van de wateren in Nederland.

start ventjes: maandag 10 juli
einde ventjes: maandag 17 juli

start kader: zaterdag 8 juli
einde kader: woensdag 19 juli

ZOMERKAMP

Iedere zomer gaan de padvindsters 8 dagen op avontuur op een van de wateren in Nederland.

start: maandag 24 juli
einde: zondag 30 juli

ZOMERKAMP

Iedere zomer gaat de wilde vaart7 dagen op avontuur op een van de wateren in Nederland.