Blouse padvindsters

Blouse padvindsters

Scoutfit blouse waterscouts (blauw)

Scoutfit blouse padvindsters (blauw)

33,50

Dit product is te koop bij de Scoutshop.

 

De blauwe ScoutFit blouse voor padvindsters! De stof van de blouse is soepel, sneldrogend, vuilwerend en voorzien van UV zonprotectie. Wordt geleverd zonder de afgebeelde badges en insignes.

 

 

Koop product

Categorie:

Beschrijving

Welke maat blouse heb ik nodig? ScoutShop adviseert één of twee maten groter te bestellen dan de normaal gedragen kledingmaat. Zo kun je zolang je bij de speltak zit met de blouse doen en ook iets warms onder de blouse dragen. Twijfel je over de maat? Bekijk onderaan deze pagina de maattabel. Tip: pas eens een blouse van een mede-scout.

Wat hoort waar op het uniform?

Ben jij helemaal klaar voor je installatie?

Check hier nog even snel de padvindsterwet en alle informatie die je nodig hebt:

  • Een schipper is naast God de baas over het haar toevertrouwde vaartuig. Zij moet steeds tonen, ook in moeilijke omstandigheden, zorg voor mens en materiaal te hebben. De schepelingen zijn volstrekte gehoorzaamheid verschuldigd aan de schipper. Zij zijn gehouden de hen gegeven bevelen zonder verwijl op te volgen.

PADVINDSTERS (Meiden, 11 – 15 jaar)

Check hier alle informatie die je nodig hebt als je nieuw bent bij de padvindsters! Hier vind je noodnummers, wat je allemaal moet meenemen, onze agenda en nog veel meer handige informatie!

×