Beverleiding

Wij zoeken Beverleiding!

zaterdag, 12:00 – 13:30 uur | gemengd, 5 – 7 jaar | bevers@waterscoutinggouda.nl

Na jaren afwezigheid hebben we als waterscoutinggroep het voornemen om de bever-speltak een nieuw leven in te blazen. Daarvoor hebben we natuurlijk wel enthousiaste vrijwilligers en leidingleden nodig!

Wat is scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.

Wat zijn de bevers?

Bij de bevers ga je één keer per week op zaterdag samen leerzame, leuke, spannende en gezellige spellen doen, in het bos en rond het water. Elke zaterdag is een nieuw avontuur voor jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar die houden van uitdaging, avontuur en leerzame activiteiten! De bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur en spelen in een fantasiedorp.

Activiteiten bij de bevers

Wekelijkse opkomst
De bevers hebben elke zaterdag van 12:00 tot 13:30* een opkomst. Bij de opkomst beleef je elke week een nieuw avontuur. Speurtochten, kampvuren, thema-figuren die langs komen? Niets is te gek voor deze speltak! Buiten de vele verschillende spellen zal je elke zaterdag optrekken en samenwerken met tientallen leeftijdsgenootjes.

*De opkomsttijden staan nog niet vast en is de wijzigen als daar behoefte aan is.

Jaarlijks uitje
Bijna elk jaar is er een uitje voor alle bevers; dit kan van alles zijn, een bezoek aan een gaaf museum of een middag lasergamen!

Filmavondje
Vroeger hebben we bij de bevers wel eens een filmavondje georganiseerd, misschien is dit een idee? Jij bepaalt het als beverleiding!

Wie ben jij?

Wij zijn opzoek naar creatieve en enthousiaste leidingleden. Al onze leidingleden zijn minimaal 18 jaar oud en in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Bij voorkeur zoeken we iemand die al ervaring heeft bij een scouting vereniging of ervaring binnen leiding geven aan de leeftijdsgroep 5 tot 7 jaar (kinderopvang etc.).

Tot slot zoeken we een teamplayer en kartrekker die ervan houd om samen te werken met anderen in het leidingteam, maar bovenal ook gezellig is en van de bevers een mooie een goed draaiende speltak wilt maken binnen onze vereniging!

Interesse?

Leuk dat je interesse hebt om bij ons leiding te komen geven! Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Geen velden gevonden.
Feedback
Feedback
Jouw feedback aan ons:
Verzenden
Bedankt voor je feedback, we gaan ermee aan de slag!